Frisse appelcupcakes

Dit zijn heerlijke frisse cupcakes die net even wat spannender zijn dan de ‘gewone’ cupcakes. Door appels door het beslag te raspen worden de cupcakes heerlijk fris! In het recept gebruik ik xanthaangom om de muffins wat luchtiger te maken.Verdeel de muffinvormpjes over het muffinblik.
Klop met een garde de eieren met de poedersuiker tot er geen klontjes meer inzitten.
Zeef het tapiocameel boven de kom.
Voeg ook de bakpoeder en de xanthaangom toe.
Smelt de boter.
Voeg ook de boter toe aan de kom.
Schil en rasp de appel.
Voeg de geraspte appel toe.
Verwarm ondertussen de oven voor op 175 graden.
Schep het beslag in het muffinblik.
Bak de cupcakes 15-20 minuten, ze zijn klaar als ze een klein beetje bruin zijn aan de bovenkant.



Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *